Main Page Sitemap

Ss rotterdam kortingsbonnen rondleiding


ss rotterdam kortingsbonnen rondleiding

op de skyline van Rotterdam. In de Ambassador Lounge zijn twee grote wandschilderingen te bewonderen die van de Haagse kunstenaar Huub Hierck zijn. Tot in de late uurtjes is het hier altijd erg gezellig. Uitwaaien Zwaaien van het ss Rotterdam.

Het schip is door de RDM tussen 1956 en 1958 is gebouwd op Heijplaat, een plaats in het zuiden van Rotterdam, en is 28 meter lang, 28 meter breed, 61 meter hoog. In de Queens Lounge zijn alle meubels, lampen en decoratie authentiek. Andere acties en/of kortingen. Deze actie is geldig op de rondleiding. Je kunt zoveel coupons bestellen als je Milessaldo toelaat. De reguliere prijs van de rondleiding Uitwaaien Zwaaien is 12,50 voor volwassenen.

Voorwaarden, deze actie is te bestellen en te verzilveren t/m 31 december 2018. Geniet hier van een 3-, 4-, 5-, of 6-gangen verrassingsdiner en kijk uit over de skyline van Rotterdam. Wil je een weekendje Rotterdam plannen? De rondleiding Uitwaaien Zwaaien is dagelijks mogelijk tussen.00.00 uur. Boek dan n van de 254 hotelkamers in het hotel, waarbij je kunt kiezen voor een kamer in Bahamas, Manhattan of original thema. Vijf weetjes over de SS Rotterdam. Mis geen ss Rotterdam aanbieding! Selecteer je gezelschap - optioneel, alleen, stel, gezin, groep.

ss rotterdam kortingsbonnen rondleiding


Sitemap