Main Page Sitemap

Kortingsbonnen toverland uitprinten


kortingsbonnen toverland uitprinten

het nieuwe Slagharen en ga mee op ontdekkingsreis. Toverland is een sfeervol attractiepark met de unieke combinatie van uitdagende pretparkattracties en originele, actieve speellandschappen! In de 3 Geheime Torens kan geklommen en geklauterd worden; via touwladders en loopbruggen kunnen de uitkijktorens en boom-hutten bereikt worden. Ja, maar let op: tijdens de winterperiode (6 november 2017 t/m,.u.v. Voor nog meer aktie kun je terecht in Excalibur, Tomahawk of Space Shot. De getoonde prijzen gelden enkel online. Mag ik mijn hond meenemen in het park? Die lopen ook door het park. Kan ik een rolstoel huren/lenen in het park?

Kortingsbonnen toverland uitprinten
kortingsbonnen toverland uitprinten

Toverland online tickets, toverland
Halfvastenfoor 2019 : Korting voor De kermis de Gent
Kermiskorting: kortingsbonnen voor de kermis

Het parkeerticket scan je na bezoek direct aan de slagboom. Er zijn rolstoelen die tegen een borg van 50,- geleend kunnen worden. Afzetten en ophalen kan op onze speciale Drop Drive zone. Update mijn browser nu, selecteer je tickets, prijs. Kan ik mijn verjaardag vieren bij Toverland? Kijk hier voor de openingstijden en geopende gebieden. Daarnaast profiteren abonnementhouders van diverse abonnementsvoordelen. Zijn alle attracties geopend als het regent/ met slecht weer? Tickets zijn geldig van 30 maart t/m 3 november 2019, inclusief de Midzomeravonden en Halloween. Van, voor, kinderen 90-120 cm i 23,00 23,50 23, kinderen worden altijd met schoenen aan gemeten. Kun je ook naar Toverland als je zwanger bent? Je kunt een abonnement aanschaffen aan de dagkassa van Toverland.

Wij hebben altijd glutenvrije producten op voorraad. Wanneer de medewerker bij de attractie van mening is dat het een onveilige situatie betreft, dan kan het filmen ontzegd worden en dienen de instructies van de medewerker te worden opgevolgd. Parkeren geschiedt geheel op eigen risico en wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventueel geleden schade. Je zult vervolgens wel zelf de kortingsbon voor de kermisattracties moeten uitprinten.


Sitemap