Main Page Sitemap

Albert heijn bonnen restaurant


albert heijn bonnen restaurant

website van de stichting VVV. VVV cadeaubonnen zijn op zeer veel plaatsen beschikbaar. Priv omdat het een cadeau is dat de ontvanger op zeer veel verschillende mogelijkheden kan besteden en in zeer veel winkels kan inleveren (zie ook onder). De VVV Cadeaubon is zoals eerder geschreven te besteden in ruim.000 winkels. Na het succes van de afgelopen jaren, met vorig jaar ruim 1 miljoen reserveringen, werkt Albert Heijn ook dit jaar met iens en meer dan.000 restaurateurs samen, om haar klanten te laten profiteren van de grootste restaurantactie van Nederland. Stuur hiervoor het A-deel (het grootste deel) van uw verlopen VVV bon of VVV Irischeque naar VVV Geschenkbon BV, Postbus 70, 3956 ZS in Leersum. De VVV Cadeaubon is immers voor ieder wel wat wils. (Een belangrijke uitzondering is overigens de Mediamarkt.

In 2010 werd de toenmalige VVV Irischeque omgedoopt tot VVV Cadeaubon en werd ook de huidige vormgeving gentroduceerd. 1.1 Uiterste inleverdatum van de VVV Cadeaubon en de VVV Irischeque.

Er gelden dan eigenlijk dezelfde regels als voor ieder ander relatiegeschenk. U kunt bonnen met enkel een guldenvermelding nog wel bij inleveren bij het bedrijf achter de VVV Cadeaubon. Blokker, enorm, xenos, etos, hema, free Record Shop, ici Paris. Onderaan dit artikel vindt u ook nog een aantal belangrijke uitzonderingen, landelijke winkelketens zoals Mediamarkt waar de VVV cadeaubon niet kan worden ingeleverd. Zoals op afbeelding hieronder te mcdonalds voucher app zien is zijn dit de volgende bedragen tussen de 5 en 50 euro: 5,- / 7,50 / 10,- / 12,50 / 15,- / 20,- / 25,-. Waar kunt u VVV bonnen kopen en wanneer is het een geschikt cadeau?

AH Restaurantactie - Reserveer hier via iens
Restaurantactie, albert, heijn en iens van start
AH Restaurantactie 2018: datums en voorwaarden
Albert, heijn en Iens van start op 18 april


Sitemap