Main Page Sitemap

Bonnen maken voor moedrdag


bonnen maken voor moedrdag

een kaartje, dan stuur je brievenbusbloemen. Op zon waardebon kun je ook een ontroerende tekst neerpennen om je moeder te vertellen hoe bijzonder je haar vindt. Dit is een bon waar de ontvanger uit allerlei dingen kan kiezen op de website. Of een picknick samen! Ga eens een kijkje nemen op onze pagina met Moederdagteksten en laat je inspireren. Wil je iemand graag iets geven maar liever geen geld in een enveloppe dan is een tegoedbon, ofwel een cadeaubon, een goed idee.

bonnen maken voor moedrdag

Accepteert douglas vvv bonnen, Ss rotterdam kortingsbonnen rondleiding,

Voor dit knutselwerkje geldt Copyright, een tegoedbon maken voor moeder is erg leuk. Ze zal er echt blij mee zijn. Je knipt namelijk van het tweede plaatje de hele rand en het naast liggende plaatje uit en plakt deze met foamblokjes op de hele tegoedbon. En natuurlijk erop geschreven waar de tegoedbon voor is! Ook heel geschikt voor mensen die eigenlijk alles al hebben en waarvoor een cadeau kopen lastig. En passend voor iedereen. Zeker als je er iets speciaals op zet waar moeder erg blij mee kan zijn. Ik heb ze gemaakt met stevig wit papier en washitape. een etiket, stuk geprint papier, een stift en pen om mee te schrijven en washitape. Ik heb een envelop gepakt, daarop kun je een leuke tekst schrijven. Het plaatje zelf knip je ook nog een keer los uit en plakt deze met foamblokjes daar weer bovenop. Die kan je helemaal zelf maken.

Print heel eenvoudig dit bonnenboekje en geef je moeder wat je maar wil: een ontbijtje. MoodKids maakte speciaal voor moederdag een Lieve, bonnen, doosje met tegoedbonnen voor mama. Een schattig cadeaudoosje, een vel met lieve tegoedbonnen die wij alvast voor je invulden, plus een vel met bonnen die je zelf nog kunt invullen.

Kan je bij cinecity vvv bonnen inleveren
Kortingsbonnen amsterdam uitjes
Domino's blijft kortingsbonnen geven


Sitemap